Siirry suoraan sisältöön


Etelä-Karjalan Muisti ry toimii muistisairaiden ja heidän läheistensä oikeuksien, elämänlaadun ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Muistiasioihin vaikuttaminen ja aivoterveyden edistäminen ovat myös yhdistyksen toiminnan ydintä.

Yhdistys on alan kattojärjestönä toimivan Muistiliitto ry:n jäsenyhdistys.

Yhdistys ylläpitää maakunnallista asiantuntija- ja tukikeskus Muistiluotsia, jonka toiminta on Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) tukemaa.


Jäsenenä voit toimia, osallistua ja vaikuttaa!


Jäsenenä olet mukana tukemassa tärkeää muistityötä ja edistämässä muistiystävällisyyttä alueellamme. Vahvistat ääntämme muistiperheiden hyvinvointia tukevien asioiden edistämisessä.

Etelä-Karjalan Muistiyhdistyksen jäsenenä saat ajankohtaista tietoa yhdistyksen toiminnasta ja elämänmakuista luettavaa: yhdistyksen oman Muistijälki-lehden ja Muistiluotsin toimintaesitteen kaksi kertaa vuodessa sekä valtakunnallisen Muistiliiton julkaiseman Muisti-lehden neljä kertaa vuodessa. Jäsenenä osallistut retkillemme edullisempaan jäsenhintaan ja lisäksi valtakunnalliset Muistiliiton jäsenedut ovat käytössäsi. Valtakunnalliset jäsenedut näet tästä.

Olet lämpimästi tervetullut yhdistyksemme jäseneksi!